perjantai 22. heinäkuuta 2011

Vihreää!


Photobucket
Photobucket

Jos Mulberryn laukuista muutama onkin aika täydellisiä, niin ovat niitä esittelevät mainoksetkin. Vai mitä sanotte tästä smaragdin vihreästä yleisilmeestä? Minun mieleni ainakin halajaa nyt vihreää, laukkujen lisäksi mieluiten juuri tuollaista pliseeratulla helmalla varustettua mekkokaunokaista. Oi!

5 kommenttia:

Eris kirjoitti...

Minä en pidä vihreästä väristä, en sitten ollenkaan ! Se ei minua pue, en pidä siitä sisustuksen yhteydessä, en missään tapauksessa..

Muutenkin, en ole muistaakseni nähnyt yhtäkään ihmistä, joka olisi pukeutunut vihreään harvinaisen repäisevästi ja itse olisin pitänyt häntä tyylikkäänä. + Olisin itse pitänyt vihreää hänelle kauniina vaate ja asustevärinä.

Ehkä sinä olet ensimmäinen ihminen, kenelle näen vihreän värin sopivan ? :)

Raiku kirjoitti...

Kyllä minulle kelpaisi vaikka Oversized Alexa smaragdinvihreänä... tai ruskeana. Jos tuloni viisikymmenkertaistuisivat, voisin ostaakin! :D

annukka kirjoitti...

Eris, heh, tässä se juuri nähdään, makuja on yhtä monia kun on meitäkin. Minä taas rakastan vihreää, erityisesti siis tuollaista syvää, tumman vihreää. :)

Raiku, no voi kyllä! :) Toivottavasti voitetaan lotossa! ;)

kirsi kirjoitti...

Mini Alexa tai oikeastaan melkein-mikä-vaan smaragdinvihreänä kelpaisi tännekin. Ja nuo pitkähihaiset pliseeratut mekot, täydellisiä! Voisin kuvitella, että Zara tekisi noista omat budjettiversionsa...

Ps. Blogisi lukeminen piristää päivän kuin päivän.

annukka kirjoitti...

Kirsi, ooh, voi kyllä! :) Ja kiitos samoin, samoin Sinun blogisi!! :)