torstai 14. helmikuuta 2008

Wanted: Vuokon takki

Uusimmassa Oliviassa on juttu Vuokko Hovatasta ja Aulikki Oksasesta. Jutun ensimmäisellä aukeamalla on upea kuva näistä kahdesta ystävättärestä, ja heti kuvan nähtyäni ihastuin
Vuokon mustavalkoiseen takkiin! Tiedustelut-sivulle kääntäessäni olin lähes varma, että takki on By Malene Birgerin (niin on käynyt usein, kun himoitsen jotain lehdessä nähtyä), mutta
se onkin Seppälän takki (ja hintaa 59,90)!


Onko kukaan bongannut kyseistä takkia Seppälästä, ja jos on, onko takki kuvansa veroinen vai huijataanko minua taas?

7 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Käypä kurkkaamassa Seppälän nettisivuilta.:) Hyvää ystävänpäivää!<3

nelliina kirjoitti...

En bongannut ko. takkia vaikka juuri kävelin seppälän läpi.. tosin en kyllä keskittynytkään :) Minulle taas käy aina niin, että jos lehden sivulla ihastun johonkin vaatteeseen, se on poikkeuksetta Tara Jarmonin. Ihan vielä ei tuo tilipussi siihen veny ;) Onnea takinmetsästykseen!

Ranna kirjoitti...

Kaverillani on tuo takki ja olen ihaillut sitä aktiivisesti hänen yllään jo jonkin aikaa.
Eli en usko että huijataan. :)

Niin, ja hyvää ystävänpäivää sinulle ja Kirsikalle!

P.S. Vuokko Hovatta on ihana!

Nouvelle Vague kirjoitti...

Itse ihastuin tuohon Aulikin takkiin, mutta se olikin sitten "hieman" hintavampi tapaus. ;(

Vuokolla oleva pallopaita on myös aivan ihana. :)

ami kirjoitti...

Tuo seppälän takki on kyllä ihana (ja ainakin kuopion seppälässä niitä vielä eilen oli) mutta minulle ainkain koko xs oli liian iso. Vaikka suht löysäksihän tuo on tarkoitettukin, mutta se oli jo ihan liian löysä minulle :< mutta mielettömän kaunis takki ja olisin kyllä ostanut sen jos olisi ollut sopiva minulle. Noistahn on myös ihan mustana. (heh, olin seppälässä jouluapulaisena, niin pusruan seppälä tietoutta nyt :DD)

ami kirjoitti...

ohhoh, enpä enää osaa kirjoittaakaan kunnolla :D

maria kirjoitti...

Moumou, kävin kurkkaamassa, mutta siellä ei näkynyt takkeja ollenkaan. Hyvää ystävänpäivää myös Sinulle, vähän näin jälkikäteen tosin. :)

Nelliina: Käväsin eilen yhdessä Seppälässä, siellä ei takkia näkynyt, mutta pitää käydä vielä toisessa liikkeessä, toivottavasti onnistaa! :) Sama homma tuon By Malene Birgerin kanssa, ei budjetti kestäisi tällä hetkellä. Vaikka ne niin ihania ovatkin, oi!

Ranna: Kuvissa on aina niin hyvät valaisut ja kuvakulmat, että monesti pettyy esim. vaatteen materiaaliin, kun sitä hypistelee oikeasti, mutta hyvä saada ensikäden tietoa, että takki on oikeasti ihana. :) Ja Vuokko on tottatosiaan aivan ihastuttava! Hyvää ystävänpäivää, sehän voi olla joka päivä! :)

Nouvelle vague: se pallopaita oli kyllä myös tosi söpö!

Ami: Kiitos paljon tiedoista, pitää käydä tässä lähipäivinä kurkkaamassa vielä muutama muu Seppälä, eilen jo kävin yhdessä, siellä ei takkia ollut. :/